TWEEBRUGGEN SUSHI GRILL WOK & THAIS

TWEEBRUGGEN SUSHI GRILL WOK & THAIS Twee Bruggen Brasserie & Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 203 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tweebruggen Sushi Grill Wok & Thais. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 22:08 Had rond 16u besteld om tegen 19u45 te laten leveren en ze waren er om 19u46! Top service dus en lekker sushi!
20 mei 2022 om 20:10 Goed!!
15 mei 2022 om 21:30 Besteld om 17u30 om te leveren om 18u45. Om 20u15 melding ontvangen dat het afgeleverd was.. toch even contact opgenomen… er was iets mis gegaan met het ticket. Uiteindelijk om 21u de bestelling ontvangen.Laat spijtig genoeg geen goede indruk na.
15 mei 2022 om 19:20 Het was heel lekker eten en ook niet zolang moeten wachten. Ga zeker nog bestellen
15 mei 2022 om 12:20 Omdat het druk was werden we gebeld dat de levering iets langer zou duren, we vonden het fantastisch dat ze ons op de hoogte houden!
14 mei 2022 om 23:50 Veel te lang moeten wachten! Niet ok! Fried rolls dus ook koud.
14 mei 2022 om 21:00 Heel lekker en vers.Top.
13 mei 2022 om 22:12 Fris en verse sushi zoals altijd. Ervaring leert ons dat je best voor 17u30 bestelt als je om 19u wil eten.
13 mei 2022 om 21:09 Na 2u30 nog steeds niets ontvangrn , 2e keer gebeld en is nog steeds niet onderweg... eens zelf bellen is blijkbaar niet nodig. Geen idee dus of het eten lekker is...als je niet deftig kan leveren kan je het beter houden bij enkel afhalen.
9 mei 2022 om 21:54 Jammer dat je 2u moet wachten op eten zonder een berichtje dat er vertraging is. Super lekker eten dus zeker het wachten waard. Maar door de vertraging was het warme eten echt al vrij koud.
9 mei 2022 om 0:31 Een ontdekking! Superlekker en vers. We bestellen zéker opnieuw.
8 mei 2022 om 20:26 Super lekker en mooi op tijd geleverd. Top !